Viinitasting

Tilaa viinitasting ammattilaisen vetämänä

Oletko järjestämässä tapahtumaa, juhlaa, illanviettoa, virkkareita, polttareita, synttäreitä tai muuta kokoontumista? Etsitkö lahjaa viininystävälle tai rentoa ohjelmanumeroa porukalle? Pyydä tarjous harjaantuneen ammattilaisen vetämästä viinitastingistä! Olen pitkän linjan viini- ja ravintola-alan ammattilainen, jolla on paljon kokemusta erilaisten tilaisuuksien, tastingien ja koulutusten järjestämisestä. Lue lisää täältä!

Suosittelen viinitastingiä vähintään 6 hengen ryhmille (vähemmänkin onnistuu tietysti mutta tuleepa paljon viiniä per henkilö!). Viinitastingiin kannattaa varata viinien määrästä ja henkilömäärästä riippuen 1-2 tuntia aikaa. Jos haluatte ruokailla, suhtautukaa viinitastingiin ”aperitiivina” ja ruokailkaa vasta tastingin päätyttyä, sillä ruokailu vaikuttaa tilanteen dynamiikkaan merkittävästi ja muuttaa viinien aromeja huomattavasti. Toisaalta voidaan halutessanne järjestää myös viinin ja ruoan yhdistämisen tasting!

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

ammattilaisen viinitasting

Hanki tilaisuuteesi ammattilaisen vetämä viinitasting!

  1. Pyydä tarjous! Laita minulle viestiä ja kerro aika, paikka, henkilömäärä ja toiveet tastingin teemasta. Mikäli tahtoa ja tarvetta on mutta paikkaa ei, ota yhteyttä niin kaivan ässät hihastani tasting-paikan suhteen!
  2. Suunnittelen teille tastingin Alkon valikoimassa olevista viineistä ja annan tarjouksen, johon kuuluu viinien lisäksi pitäjän korvaus ja mahdolliset matkakorvaukset. Tarvittaessa voin tuoda tastingiä varten viinilasit ja muut tarvikkeet mukanani tastingiä varten edullisesti. Mainitsethan tästä tarpeesta tarjouspyynnössäsi!
  3. Hanki viinit. Alkoholilainsäädännön vuoksi teidän tulee hankkia viinit Alkosta, mutta annan hyvät ohjeet ja tarkan listan tuotteista, jotka ensin itse hyväksytte. Kannattaa olla mahdollisimman hyvissä ajoin liikenteessä ja hyödyntää Alkon verkkokauppaa.
  4. Erikoistoiveet tapauskohtaisesti. Mikäli mielessäsi on jotain muuta – esimerkiksi viinitastingin pitäjän tarve tai teemaillan vetäjä ravintolaasi tai sommelierin keikka yksityistilaisuuteesi, ota yhteyttä niin keskustellaan yhdessä tarpeistasi ja toiveistasi tapauskohtaisesti.
  5. Sovitaan etukäteen mahdollisten jäiden, viinisyylareiden, lasien, tasting-alustojen ja pikkupurtavan tarpeesta ja hankinnasta. Saat nämä kaikki minulta edulliseen pakettihintaan! Tilaisuudesta riippuen voin myös hyödyntää tietokonetta tilassa olevaa näyttöä tai tykkiä näyttääkseni materiaalia tai mitä tapahtuman luonne vaatiikaan, kunhan siitä on sovittu etukäteen.
  6. Laita viinit tarjoiluvalmiiksi. Älä avaa pulloja mutta anna punaviinien olla huoneenlämmössä mutta laita kuohuviinit, valkoviinit ja makeat viinit jääkaappiin viilentymään edellisenä päivänä tai viimeistään 2 tuntia ennen tilaisuutta.
  7. Tulen paikalle hyvissä ajoin, tarkistan tilan, viinit, tarvikkeet, kattauksen ja otan ryhmänne haltuuni.
  8. Laskutan työstäni ja muista sovituista asioista ennakkoon sovitun henkilömäärän mukaisesti (jos henkilömäärän yllättäen kasvaa ennakkoon sovitusta niin toteutuneen mukaisesti) tilaisuuden jälkeen.